ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Η παρακολούθηση τηλεφώνου είναι μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες που παρέχουμε. Η παρακολούθηση τηλεφώνου μπορεί να κριθεί αναγκαία σε ειδικές περιπτώσεις π.χ. η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου εφήβου για τον οποίο υπάρχει υποψία ότι εμπλέκεται σε παράνομες πράξεις ή κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. Σε μία τέτοια περίπτωση η παρακολούθηση τηλεφώνου μπορεί να αποβεί σωτήρια για το πρόσωπο που παρακολουθούμε.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ, ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΥ

Η παρακολούθηση τηλεφώνου είναι ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά επαγγελματίες. Η τεράστια εμπειρία που διαθέτει το γραφείο μας σε ότι αφορά την παρακολούθηση τηλεφώνου, η γνώση των βέλτιστων τρόπων παρακολούθησης τηλεφώνου και η χρήση υπερσύγχρονων συσκευών παρακολούθησης τηλεφώνου είναι οι σημαντικότεροι λόγοι για να μας επιλέξετε αλλά και οι καλύτερες εγγυήσεις για την αποτελεσματικότητα της δουλειάς μας.

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

1. Πως μπορεί να γίνει η παρακολούθηση τηλεφώνου;

Η παρακολούθηση τηλεφώνου γίνεται με την παγίδευση του τηλεφώνου. Υπάρχει διαφοροποίηση στην παγίδευση σταθερού τηλεφώνου και στην παγίδευση κινητού τηλεφώνου (παρακαλούμε δέστε τις σχετικές ερωτήσεις / απαντήσεις).

 

2. Πως μπορεί να γίνει η παρακολούθηση σταθερού τηλεφώνου;

Οι συσκευές παρακολούθησης σταθερού τηλεφώνου μπορούν να εγκατασταθούν στην τηλεφωνική γραμμή (καλώδιο) ή στην συσκευή σταθερού τηλεφώνου ή στους χώρους στους οποίους βρίσκονται συσκευές σταθερού τηλεφώνου.

Συνεπώς η παγίδευση σταθερού τηλεφώνου μπορεί να γίνει:

  • στην τηλεφωνική γραμμή (εκτός χώρου κτιρίου)
    • με συσκευή καταγραφής / αναμετάδοσης συνομιλιών
  • στις συσκευές σταθερών τηλεφώνων (εντός χώρου κτιρίου)
    • με συσκευές καταγραφής / αναμετάδοσης συνομιλιών "κοριούς" τηλεφωνικής συσκευής σταθερού τηλεφώνου
    • με συσκευές καταγραφής / αναμετάδοσης συνομιλιών "κοριούς" εσωτερικού χώρου που τοποθετούνται στους χώρους που υπάρχουν συσκευές σταθερού τηλεφώνου

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

 

3. Πως μπορεί να γίνει η παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου;

Η παγίδευση του σταθερού τηλεφώνου μπορεί να γίνει με συσκευές καταγραφής ή και αναμετάδοσης των συνομιλιών (κοριούς).

Συνήθως ο κοριός για ένα κινητό εμπεριέχεται σε μία ειδική μπαταρία, με την οποία αντικαθιστούμε την υφιστάμενη μπαταρία του κινητού που θέλουμε να παρακολουθήσουμε, ώστε να μην γίνεται αντιληπτή στον ιδιοκτήτη του κινητού η παγίδευση και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου.

 

Ειδικά για κινητά τηλέφωνα πέμπτης γενιάς (έξυπνα κινητά, smart phones) η καταγραφή των συνομιλιών, η αναμετάδοση των συνομιλιών, η καταγραφή της γεωγραφικής θέσης (gps data) και η αναμετάδοση της γεωγραφικής θέσης (gps data) μπορεί να γίνει ακόμα και με την εγκατάσταση κατάλληλου λογισμικού παρακολούθησης στην κινητή συσκευή!

 

4. Πως μπορώ να καταλάβω αν παρακολουθείται το τηλέφωνο μου;

Εξειδικευμένοι συνεργάτες μας ερευνούν και ελέγχουν προσεκτικά και συστηματικά το χώρο που σας ενδιαφέρει (προσωπικό ή επαγγελματικό), ψάχνοντας για παγιδευμένα τηλέφωνα ή συσκευές καταγραφής και γενικότερα για οποιαδήποτε άλλη συσκευή παρακολούθησης (π.χ. κρυφή κάμερα). Ο έλεγχος γίνεται πάντα με απόλυτη διακριτικότητα και στο λιγότερο δυνατό χρόνο.

 

Στη συνέχεια, σας παραδίδουμε πλήρη γραπτή αναφορά σχετικά με τα ευρήματα της έρευνας για την παρακολούθηση του τηλεφώνου σας. Τέλος, φροντίζουμε, κάθε φορά που αναλαμβάνουμε υποθέσεις παρακολούθησης τηλεφώνου, να είμαστε πάντοτε εντός του θεσπισμένου νομικού πλαισίου.

 

5. Πως σταματάω την παρακολούθηση του τηλεφώνου μου;

Για να μάθετε αν παρακολουθείται το τηλέφωνο σας (σταθερό ή κινητό) με 100% σιγουριά το καλύτερο είναι να απευθυνθείτε στα γραφεία ερευνών μας. Βάλτε ένα τέλος στις αμφιβολίες για την παρακολούθηση σας.

 

6. Πότε επιτρέπεται η παρακολούθηση τηλεφώνου; Είναι νόμιμη η παρακολούθηση τηλεφώνου;

Η παρακολούθηση τηλεφώνου (σταθερού τηλεφώνου ή κινητού τηλεφώνου) με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού, επιτρέπεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς. Η παρακολούθηση τηλεφώνου για αθέμιτους σκοπούς είναι παράνομη και διώκεται ποινικά βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003.

 

Επισήμανση για την παρακολούθηση κινητού ή σταθερού τηλεφώνου:

Σε κάθε περίπτωση εγκατάστασης κρυφής εφαρμογής ακολουθείται ό,τι ορίζει η νομοθεσία του κράτους. Παρακαλούμε ενημερωθείτε για το νόμο προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

Σχετικές Υπηρεσίες


Send Me a Message


Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική έρευνα από το 1988 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μας είναι στην διάθεση σας 24 x 7 x 365 για να σας βοηθήσουν να επολύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Περισσότερα για εμάς

Επικοινωνία
info@erevna.gr
+30 210 321 8888 +30 693 244 4425
Ακολουθήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ