ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Η χρήση συστημάτων παρακολούθησης γίνεται μόνο για θεμιτούς σκοπούς και η χρήση αυτής της υπηρεσίας για αθέμιτους λόγους δεν επιτρέπεται (βάσει του νόμου 3206/2003 που ορίζεται στο ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003).

Οι κάμερες παρακολούθησης είναι ίσως το πιο σημαντικό τεχνολογικό «εργαλείο» στα χέρια των ιδιωτικών ερευνητών. Όταν μάλιστα συνδυάζονται με άλλες συσκευές παρακολούθησης (καταγραφικά, κοριούς), τα αποτελέσματα της έρευνας είναι εγγυημένα.

Η επιτήρηση ενός χώρου, που διενεργείται στα πλαίσια μιας ιδιωτικής έρευνας, είναι αδύνατη αν δεν χρησιμοποιηθούν κάμερες παρακολούθησης.

Γι’ αυτόν το λόγο, το γραφείο μας έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στον τεχνολογικό εξοπλισμό. Τα προηγμένα συστήματα παρακολούθησης είναι ένα από τα βασικά κεφάλαια ενός επαγγελματία ερευνητή. Απαιτούν όμως πείρα και μέτρο, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σωστά και να προκύψουν αξιόπιστα αποτελέσματα.

Οι κάμερες παρακολούθησης, σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από μη επαγγελματίες. Η άκαιρη και άσκοπη χρήση τους μπορεί να περιπλέξει περισσότερο μια κατάσταση. Φροντίζετε λοιπόν να αναθέτετε την παρακολούθηση αυστηρά και μόνο σε επαγγελματίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σχετικές Υπηρεσίες


Send Me a Message


Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική έρευνα από το 1988 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μας είναι στην διάθεση σας 24 x 7 x 365 για να σας βοηθήσουν να επολύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Περισσότερα για εμάς

Επικοινωνία
info@erevna.gr
+30 210 321 8888 +30 693 244 4425
Ακολουθήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ