ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο ακούμε για απαγωγές παιδιών, που αποσκοπούν είτε στον οικονομικό εκβιασμό του οικογενειακού περιβάλλοντος είτε στη σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού.

Είναι γεγονός πως τα παιδιά είναι ο πιο εύκολος στόχος για τους επίδοξους απαγωγείς.

Αν φοβάστε πως το παιδί σας έχει ήδη στοχοποιηθεί ή απλώς θέλετε να είστε απόλυτα σίγουροι για την προστασία του, το γραφείο μας θα αναλάβει να πάρει όλα τα προληπτικά μέτρα για να αποτρέψει τον κίνδυνο απαγωγής. Παράλληλα, θα χειριστεί το θέμα με διακριτικότητα και ευαισθησία, έτσι ώστε να μη δημιουργηθούν τραύματα στην ευάλωτη παιδική ψυχή.

Αν έχετε, δυστυχώς, ζήτημα απαγωγής, απευθυνθείτε σε εμάς και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το παιδί να επιστρέψει στην εστία του με απόλυτη ασφάλεια.

Η ψυχραιμία, η υπευθυνότητα, η πείρα και ο υψηλός επαγγελματισμός με τα οποία αντιμετωπίζουμε τις απαγωγές παιδιών δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αποτυχίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΕΙΑ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΥΡΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Σχετικές Υπηρεσίες


Send Me a Message


Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική έρευνα από το 1988 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μας είναι στην διάθεση σας 24 x 7 x 365 για να σας βοηθήσουν να επολύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Περισσότερα για εμάς

Επικοινωνία
info@erevna.gr
+30 210 321 8888 +30 693 244 4425
Ακολουθήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ