ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Μήπως έχετε βάσιμες υποψίες ή ενδείξεις ότι το απόρρητο των επικοινωνιών σας έχει παραβιαστεί; Μπορεί όμως και να μην έχετε καμία ένδειξη ότι το τηλέφωνο σας παρακολουθείται αλλά θέλετε απλώς να είστε 100% σίγουροι ότι κανείς «εισβολέας» δεν έχει παραβιάσει το δικαίωμά σας στην ιδιωτικότητα.

Ανησυχείτε για το απόρρητο της ενδοεταιρικής επικοινωνίας σας, για τις μυστικές επαγγελματικές συμφωνίες σας, για τα μικρά ή μεγάλα προσωπικά μυστικά σας; Έχετε υποψίες ότι ζείτε και εργάζεστε σε παγιδευμένους χώρους;

Σήμερα πια, η ιδιωτική σας ζωή μπορεί εύκολα να παραβιαστεί όχι μόνο από τις συσκευές παγίδευσης του τηλεφώνου αλλά και από διάφορες άλλες συσκευές παρακολούθησης, όπως κρυφές κάμερες και αθέατους κοριούς, που καταγράφουν κάθε στιγμή της προσωπικής σας ζωής.

Το γραφείο μας, διαθέτοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εντοπίζει εύκολα και γρήγορα κάθε συσκευή παρακολούθησης.

Η έρευνα στους παγιδευμένους χώρους διενεργείται πάντοτε με απόλυτη διακριτικότητα, σε ταχύτατο χρονικό διάστημα από εξειδικευμένους συνεργάτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Σχετικές Υπηρεσίες


Send Me a Message


Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική έρευνα από το 1988 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μας είναι στην διάθεση σας 24 x 7 x 365 για να σας βοηθήσουν να επολύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Περισσότερα για εμάς

Επικοινωνία
info@erevna.gr
+30 210 321 8888 +30 693 244 4425
Ακολουθήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ