ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Ο όρος «ναυτιλιακές έρευνες» συμπεριλαμβάνει όλα όσα μπορούν να συμβούν εν πλω: από προσωπικούς τραυματισμούς και παράνομες δραστηριότητες (όπως μεταφορά λαθραίων εμπορευμάτων) μέχρι οικονομικές απαιτήσεις και υποθέσεις εξαπάτησης από touroperators.

Για το κάθε πρόβλημα χωριστά, το γραφείο μας έχει να προτείνει την κατάλληλη λύση. Οι έμπειροι συνεργάτες μας κυριολεκτικά …βουτούν στα βαθιά κάθε φορά που καλούνται να ρίξουν φως σε μια υπόθεση που προέκυψε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Προκειμένου, μάλιστα η ναυτιλιακή έρευνα να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, επικαλούνται τη βοήθεια ανθρώπων εξειδικευμένων στο Ναυτικό Δίκαιο, το οποίο, λόγω πολυπλοκότητας, απαιτεί ειδικούς χειρισμούς και άριστη γνώση των κανόνων του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ Η ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

Σχετικές Υπηρεσίες


Send Me a Message


Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική έρευνα από το 1988 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μας είναι στην διάθεση σας 24 x 7 x 365 για να σας βοηθήσουν να επολύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Περισσότερα για εμάς

Επικοινωνία
info@erevna.gr
+30 210 321 8888 +30 693 244 4425
Ακολουθήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ