ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Το ηλεκτρονικό έγκλημα είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο που γεννήθηκε μετά την εξέλιξη της τεχνολογίας και τη διευκόλυνση της πρόσβασης όλο και περισσότερων ανθρώπων στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Κάθε αξιόποινη πράξη που τελείται με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών θεωρείται ηλεκτρονικό έγκλημα και φυσικά τιμωρείται σύμφωνα με τις ποινές που έχει ορίσει η ελληνική νομοθεσία.

Ανάλογα με τη χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή, τα ηλεκτρονικά εγκλήματα χωρίζονται σε computercrimeκαι cybercrime. Τα πρώτα αφορούν όσα τελούνται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ τα δεύτερα όσα τελούνται μέσω διαδικτύου.

Με τη βοήθεια ειδικών τεχνολογικών μέσων και έμπειρων ερευνητών, το γραφείο μας μελετά σε βάθος παρόμοιες περιπτώσεις και εξιχνιάζει με επιτυχία κάθε είδος ηλεκτρονικού εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ Η ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

Σχετικές Υπηρεσίες


Send Me a Message


Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική έρευνα από το 1988 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μας είναι στην διάθεση σας 24 x 7 x 365 για να σας βοηθήσουν να επολύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Περισσότερα για εμάς

Επικοινωνία
info@erevna.gr
+30 210 321 8888 +30 693 244 4425
Ακολουθήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ