ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, η βιομηχανική κατασκοπεία αποτελεί τον υπ. αριθμ. 1 κίνδυνο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις και ίσως την πιο ακραία μορφή αθέμιτου ανταγωνισμού.

Το απόρρητο πληροφοριακό υλικό (μυστικά έγγραφα, ευαίσθητες πληροφορίες) της επιχείρησης, αν πέσει στα χέρια κυρίως των ανταγωνιστών σας, αυτόματα μετατρέπεται σε… φονικό όπλο για το μέλλον της εταιρείας.

Έτσι, το επαγγελματικό σας οικοδόμημα καταρρέει από τη μια στιγμή στην άλλη και τα κέρδη της πολυετούς προσπάθειάς σας καρπώνονται κάποιοι επιτήδειοι, χωρίς να έχουν επενδύσει ούτε σε χρόνο ούτε σε χρήμα.


Το επιτελείο μας, εξειδικευμένο σε θέματα βιομηχανικής κατασκοπείας, παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να θωρακίσει τα ευαίσθητα δεδομένα της εταιρείας σας και να κρατήσει μακριά όλους τους επίδοξους κλέφτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ Η ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

Σχετικές Υπηρεσίες


Send Me a Message


Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική έρευνα από το 1988 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μας είναι στην διάθεση σας 24 x 7 x 365 για να σας βοηθήσουν να επολύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Περισσότερα για εμάς

Επικοινωνία
info@erevna.gr
+30 210 321 8888 +30 693 244 4425
Ακολουθήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ