ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Σεξουαλική παρενόχληση ντετέκτιβ

Μέχρι πρόσφατα, η σεξουαλική παρενόχληση αφορούσε κυρίως τις εργαζόμενες γυναίκες και την επιθετικά ερωτική συμπεριφορά των προϊσταμένων τους.

 

Τώρα όμως αναφερόμαστε σε ένα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα: τη σεξουαλική παρενόχληση στο διαδίκτυο, ειδικά σε ανήλικα άτομα.

 

Λόγω της ευρείας χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κάθε παιδί κινδυνεύει να γίνει θύμα κακοποίησης. Καθημερινά αυξάνονται οι παιδόφιλοι που εκμεταλλεύονται την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο.

 

Δημοσιεύοντας ψευδή στοιχεία και φωτογραφίες που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματική εικόνα τους, παρασύρουν παιδιά και εφήβους είτε σε σεξουαλικού τύπου συζητήσεις είτε ακόμη και σε συναντήσεις εκτός διαδικτύου.

 

Το κυριότερο μέσο αποπλάνησης είναι η δήλωση ψευδούς ηλικίας, καθώς δηλώνουν συνομήλικοι με τον ανήλικο συνομιλητή τους. Έτσι, τον μετατρέπουν πολύ εύκολα σε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ή, ακόμη χειρότερα, σε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.

 

σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

 

Τα τελευταία χρόνια, η σεξουαλική παρενόχληση παίρνει διαστάσεις επιδημίας, ο γονιός οφείλει να επαγρυπνά και να παρακολουθεί καθημερινά τον τρόπο που το παιδί του χρησιμοποιεί το διαδίκτυο.

 

Αν δείτε λοιπόν το παιδί σας να αλλάζει ξαφνικά συμπεριφορά, να είναι φοβισμένο ή νευρικό, πιθανότατα να υφίσταται σεξουαλική παρενόχληση. Το γραφείο μας μπορεί να ερευνήσει σε βάθος το προφίλ των ύποπτων διαδικτυακών «φίλων» του παιδιού. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε μια επώδυνη εξέλιξη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

ΧΑΡΤΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ