ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ο προγαμιαίος έλεγχος δεν αφορά μόνο τις ιατρικές εξετάσεις.

Σήμερα, που ο αριθμός των διαζυγίων αυξάνεται με ανησυχητικό ρυθμό, ένας προγαμιαίος έλεγχος σε ό,τι αφορά κυρίως το παρελθόν του υποψήφιου γαμπρού/νύφης είναι απαραίτητος.

Ο προγαμιαίος έλεγχος μπορεί να μας προστατέψει από επικίνδυνες εκπλήξεις.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει να διενεργήσει για λογαριασμό σας τον προγαμιαίο έλεγχο.

Έτσι θα διασφαλίσετε τα περιουσιακά στοιχεία σας -ειδικά σε περίπτωση διαζυγίου- και θα λάβετε έγκαιρα τα μέτρα σας για τυχόν προβλήματα που θα εμφανιστούν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου.

Με τον προγαμιαίο έλεγχο, μπορούμε να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για τον άνθρωπο με τον οποίο θέλουμε να ενώσουμε τις ζωές μας.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει να ερευνήσει σε βάθος και να προσκομίσει στοιχεία σχετικά με το γαμπρό ή τη νύφη, σε ό,τι αφορά:

  1. την οικονομική κατάσταση,
  2. το συγγενικό περιβάλλον,
  3. το ερωτικό παρελθόν,
  4. τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής.

Με τον προγαμιαίο έλεγχο, εντοπίζονται προβλήματα, που είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε, όπως: …περίεργες συνήθειες, άστατος τρόπος ζωής, επισφαλής οικονομική κατάσταση, χρέη, παλαιότερα διαζύγια/παιδιά που δεν έχουν γνωστοποιηθεί στον ενδιαφερόμενο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

Σχετικές Υπηρεσίες


Send Me a Message


Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική έρευνα από το 1988 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μας είναι στην διάθεση σας 24 x 7 x 365 για να σας βοηθήσουν να επολύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Περισσότερα για εμάς

Επικοινωνία
info@erevna.gr
+30 210 321 8888 +30 693 244 4425
Ακολουθήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ