ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα αντίμετρα ασφαλείας γνωστά και ως αντίμετρα παρακολούθησηςηλεκτρονικά αντίμετρα παρακολούθησης) είναι ο απαραίτητα για να προστατευθούμε από παρακολούθηση ή να δώσουμε τέλος σε μία υφιστάμενη παρακολούθηση. Η διαφύλαξη της ιδιοτικότητας είναι δικαίωμα και αποτελεί θεμελιώδη αρχή η οποία δεν θα πρέπει να παραβιάζεται με κανένα τρόπο.

Το γραφείο μας έχοντας μία τεράστια εμπειρία σε θέματα λήψης αντιμέτρων ασφαλείας, προσφέρει έναν  εξονυχιστικό έλεγχο του ιδιωτικού σας χώρου και του επαγγελματικού σας χώρου για συσκευές παρακολούθησης κάθε είδους. Με τις πλέον σύγχρονες συσκευές εντοπισμού κοριών και εντοπισμού άλλων μέσων παγίδευσης σας εξασφαλίζει ένα απόλυτά ασφαλές περιβάλλον.

Η ομάδα των εξειδικευμένων ερευνητών μας μπορεί να ελέγξει κάθε είδους επαγγελματικό ή ιδιωτικό χώρο στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Έχοντας ολοκληρωμένη γνώση γύρω από τον τρόπο κατασκευής και τον σχεδιασμό των διατιθέμενων συσκευών παγίδευσης, κρυφές κάμερες παρακολούθησης, παγίδευσή τηλεφωνικών συσκευών, συσκευές καταγραφής  ψάχνουμε στοχευμένα στα κατάλληλα σημεία του κάθε χώρου που ελέγχουμε.

Με απόλυτη διακριτικότητα και εμπιστευτικότητα σας παραδίδουμε αναφορά με το σύνολο των ευρημάτων φροντίζοντας να είμαστε πάντοτε εντός του θεσπισμένου νομικού πλαισίου.

Για να είστε 100% σίγουροι για την σωστή εφαρμογή των αντιμέτρων ασφαλείας και για να είστε ασφαλείς από οποιαδήποτε παρακολούθηση είναι απαραίτητο ο χώρος σας να ελέγχεται αποκλειστικά από επαγγελματίες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

ΧΑΡΤΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ