ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα αντίμετρα ασφαλείας γνωστά και ως αντίμετρα παρακολούθησηςηλεκτρονικά αντίμετρα παρακολούθησης) είναι ο απαραίτητα για να προστατευθούμε από παρακολούθηση ή να δώσουμε τέλος σε μία υφιστάμενη παρακολούθηση. Η διαφύλαξη της ιδιοτικότητας είναι δικαίωμα και αποτελεί θεμελιώδη αρχή η οποία δεν θα πρέπει να παραβιάζεται με κανένα τρόπο.

Το γραφείο μας έχοντας μία τεράστια εμπειρία σε θέματα λήψης αντιμέτρων ασφαλείας, προσφέρει έναν  εξονυχιστικό έλεγχο του ιδιωτικού σας χώρου και του επαγγελματικού σας χώρου για συσκευές παρακολούθησης κάθε είδους. Με τις πλέον σύγχρονες συσκευές εντοπισμού κοριών και εντοπισμού άλλων μέσων παγίδευσης σας εξασφαλίζει ένα απόλυτά ασφαλές περιβάλλον.

Η ομάδα των εξειδικευμένων ερευνητών μας μπορεί να ελέγξει κάθε είδους επαγγελματικό ή ιδιωτικό χώρο στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Έχοντας ολοκληρωμένη γνώση γύρω από τον τρόπο κατασκευής και τον σχεδιασμό των διατιθέμενων συσκευών παγίδευσης, κρυφές κάμερες παρακολούθησης, παγίδευσή τηλεφωνικών συσκευών, συσκευές καταγραφής  ψάχνουμε στοχευμένα στα κατάλληλα σημεία του κάθε χώρου που ελέγχουμε.

Με απόλυτη διακριτικότητα και εμπιστευτικότητα σας παραδίδουμε αναφορά με το σύνολο των ευρημάτων φροντίζοντας να είμαστε πάντοτε εντός του θεσπισμένου νομικού πλαισίου.

Για να είστε 100% σίγουροι για την σωστή εφαρμογή των αντιμέτρων ασφαλείας και για να είστε ασφαλείς από οποιαδήποτε παρακολούθηση είναι απαραίτητο ο χώρος σας να ελέγχεται αποκλειστικά από επαγγελματίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ

Σχετικές Υπηρεσίες


Send Me a Message


Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" με έδρα την Αθήνα, δραστηριοποιούνται στην ιδιωτική έρευνα από το 1988 σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ μας είναι στην διάθεση σας 24 x 7 x 365 για να σας βοηθήσουν να επολύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Περισσότερα για εμάς

Επικοινωνία
info@erevna.gr
+30 210 321 8888 +30 693 244 4425
Ακολουθήστε μας
Ωράριο Λειτουργίας

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ