ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ολοένα και σπανίζουν οι περιπτώσεις του περιβόητου «πολιτισμένου» διαζυγίου. Πολλές φορές, το σύγχρονο διαζύγιο συνοδεύεται από μια σειρά ατέρμονων διεκδικήσεων, υπερβολικών απαιτήσεων και δικαστικών περιπετειών.

Ο πρώην σύζυγος μπορεί να επικαλεστεί δήθεν οικονομικά προβλήματα και να αρνηθεί να καταβάλλει διατροφή ή να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό ποσό. Από την άλλη πλευρά, η σύζυγος, επικαλούμενη ψευδείς ανάγκες των παιδιών, μπορεί να διεκδικήσει υψηλά χρηματικά ποσά ή μεγάλο μέρος της περιουσίας, στοχεύοντας στην οικονομική αφαίμαξη του συζύγου.

Επίσης, στα λεγόμενα «κακά» διαζύγια παρατηρείται συχνά άσκηση ψυχολογικής ή σωματικής βίας, που αποσκοπεί στον εκφοβισμό και την παρεμπόδιση ενός κοινή συναινέσει διαζυγίου.

Είμαστε σε θέση να σας προστατέψουμε από μελλοντική άσκηση βίας, καταγράφοντας και τεκμηριώνοντας όλα τα περιστατικά ψυχολογικής ή σωματικής βίας, που θέτουν σε κίνδυνο εσάς και διαταράσσουν την ψυχολογία των παιδιών σας.

Παράλληλα, το γραφείο μας ερευνά σε βάθος την πραγματική οικονομική κατάσταση του/της συζύγου, έτσι ώστε να προσκομίσετε στο δικαστήριο αδιαμφισβήτητες αποδείξεις.

Με αυτό τον τρόπο, η έκδοση διαζυγίου δεν θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην καθημερινότητά σας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΜΟΙΧΕΙΑ)

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΧΑΡΤΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ