ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ • ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ

Γραφεία στην ΑΘΗΝΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΗΦΙΣΙΑ και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Με ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
Διαθέτουμε ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ολοένα και σπανίζουν οι περιπτώσεις του περιβόητου «πολιτισμένου» διαζυγίου. Πολλές φορές, το σύγχρονο διαζύγιο συνοδεύεται από μια σειρά ατέρμονων διεκδικήσεων, υπερβολικών απαιτήσεων και δικαστικών περιπετειών.

Ο πρώην σύζυγος μπορεί να επικαλεστεί δήθεν οικονομικά προβλήματα και να αρνηθεί να καταβάλλει διατροφή ή να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό ποσό. Από την άλλη πλευρά, η σύζυγος, επικαλούμενη ψευδείς ανάγκες των παιδιών, μπορεί να διεκδικήσει υψηλά χρηματικά ποσά ή μεγάλο μέρος της περιουσίας, στοχεύοντας στην οικονομική αφαίμαξη του συζύγου.

Επίσης, στα λεγόμενα «κακά» διαζύγια παρατηρείται συχνά άσκηση ψυχολογικής ή σωματικής βίας, που αποσκοπεί στον εκφοβισμό και την παρεμπόδιση ενός κοινή συναινέσει διαζυγίου.

Είμαστε σε θέση να σας προστατέψουμε από μελλοντική άσκηση βίας, καταγράφοντας και τεκμηριώνοντας όλα τα περιστατικά ψυχολογικής ή σωματικής βίας, που θέτουν σε κίνδυνο εσάς και διαταράσσουν την ψυχολογία των παιδιών σας.

Παράλληλα, το γραφείο μας ερευνά σε βάθος την πραγματική οικονομική κατάσταση του/της συζύγου, έτσι ώστε να προσκομίσετε στο δικαστήριο αδιαμφισβήτητες αποδείξεις.

Με αυτό τον τρόπο, η έκδοση διαζυγίου δεν θα έχει καταστροφικές συνέπειες στην καθημερινότητά σας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΜΟΙΧΕΙΑ)

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Back to top