ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η απιστία στις μέρες μας, λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας, έχει πάρει καινούργιες διαστάσεις. Στην κλασική μορφή απιστίας, που είναι η ερωτική συνεύρεση, έρχονται να προστεθούν και νέες μορφές.

Η διαδικτυακή απιστία, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter), απασχολεί ολοένα και περισσότερα ζευγάρια. Αυτή αφορά περισσότερο την ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου.

Αν έχετε υποψίες ή ενδείξεις ότι ο/η σύντροφός σας διατηρεί παράλληλη σχέση οποιουδήποτε τύπου, το γραφείο μας θα φροντίσει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Επιστρατεύοντας ό,τι καλύτερο στο χώρο της τεχνολογίας, το επιτελείο των συνεργατών μας θα σας προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε, προκειμένου να διαλύσει ή να επιβεβαιώσει τις υποψίες σας.

Διαθέτοντας τεράστια εμπειρία στο θέμα της απιστίας, το γραφείο μας θα σας απαλλάξει από τέτοιου είδους αγωνίες, με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΜΟΙΧΕΙΑ)

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΤΟΜΟΥ

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΤΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Έρευνες Αθήνα

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ

Για αποτελεσματικές έρευνες στην Αθήνα κάντε κλικ στην εικόνα ή στο κουμπί!

Θεσσαλονίκη

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για Ιδιωτικό ερευνητή στη Θεσσαλονίκη κάντε κλικ στην εικόνα ή στο κουμπί που ακολουθεί!

Κηφισιά

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΗΦΙΣΙΑ

Δείτε το υποκατάστημά μας στην Κηφισιά για να λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες πριν μας καλέσετε!

Γραφείο Ερευνών Αθήνα

Γραφείο Ερευνών Αθήνα

Γλυφάδα

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΛΥΦΑΔΑ

Πάτρα

Γραφείο Ερευνών Πάτρα

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ο σωστός ιδιωτικός ερευνητής με διαδικασίες πιστοποιημένες και αποτελεσματικότητα. Είχα συστάσεις και πήγα. Ευχαριστημένος. Συστήνω σε γνωστούς μου ανεπιφύλακτα. Μπράβο στην οργάνωση και στο προσωπικό.

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ευχαριστώ πολύ.

Στο γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών "NTETEKTIB ΕΡΕΥΝΑ" χειρίστηκαν την υπόθεση μου με πολύ μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα, όπως τους το ζήτησα.

Εξαιρετικός κόσμος, χώρος υποδοχής, συμπεριφορά, εχεμύθεια κι αποτελεσματικότητα. Συνστήνω το Γραφείο ιδιωτικών ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" ανεπιφύλακτα.

    3 ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - F.A.Q.

  1. Υποψιάζομαι ότι διαρρέουν εταιρικά δεδομένα της επιχείρησής μου

  2. Το γραφείο μας διαθέτει τεράστια εμπειρία σε θέματα λήψης αντιμέτρων ασφαλείας. Με απόλυτη διακριτικότητα μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τα στοιχεία που θα θωρακίσουν τον επαγγελματικό σας χώρο.

  3. Πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να απαιτηθεί για μια τυπική έρευνα;

  4. Ανάλογα με το πόσο περίπλοκη είναι η υπόθεση σας, πόσα και τι είδους στοιχεία έχετε στην κατοχή σας, αν υπάρχουν μάρτυρες (σε περιπτώσεις δικαστικών υποθέσεων), η έρευνα μπορεί να διαρκέσει από λίγες ώρες έως αρκετές ημέρες για να ολοκληρωθεί. Στόχος μας είναι να διαλευκάνουμε πλήρως την υπόθεση σας συλλέγοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία και προσφέροντας σας άμεσα ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

  5. Ποιός μπορεί να έχει πρόσβαση στις πληροφορίες και τα στοιχεία της υπόθεσής μου;

  6. Η διακριτικότητα και η εχεμύθεια αποτελούν θεμελιώδεις αρχές της συνεργασίας μας. Τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απόλυτα ασφαλή. Οι οποιεσδήποτε επικοινωνίες μέσω email δεν αποθηκεύονται στο site μας και οι τηλεφωνικές μας συνομιλίες δεν καταγράφονται. Επίσης δεν ενοικιάζουμε, μοιραζόμαστε ή πουλάμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με οποιοδήποτε πρόσωπο ή εταιρεία.

ΧΑΡΤΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ