ΑΡΧΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΙΣΤΙΑ / ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΜΟΙΧΕΙΑ)

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΜΟΙΧΕΙΑ)

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΜΟΙΧΕΙΑ)

Η συζυγική απιστία (μοιχεία) μπορεί να μην αποτελεί πλέον αδίκημα, ωστόσο παραμένει μία από τις συχνότερες αιτίες διαζυγίου.

NTETEKTIB ΑΠΙΣΤΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣΕίτε από προσωπική εμπειρία είτε από εμπειρίες φίλων και γνωστών που έχουν βιώσει παρόμοια κατάσταση, όλοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε πόσο επώδυνη συναισθηματικά είναι η απιστία στο ζευγάρι, πόσο μάλλον η απιστία του συζύγου (μοιχεία).

Αν σας βασανίζει καθημερινά η αβεβαιότητα για την ερωτική ζωή του/της συζύγου σας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε ένα αξιόπιστο γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

ΛΟΓΟΙ

Η μοιχεία μεταξύ συζύγων και η ακόλουθη απώλεια της εμπιστοσύνης απειλεί σοβαρά το γάμο και οδηγεί σε μη αναστρέψιμες συνέπειες.

Έχετε ενδείξεις ή σημάδια που σας βάζουν σε υπόνοιες σχετικά με την πίστη του συντρόφου σας και θέλετε οι ενδείξεις να γίνουν αποδείξεις ή να διαψευσθούν μια για πάντα?

Θέλετε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα μάθετε την αλήθεια με απόλυτη διακριτικότητα, εχεμύθεια και κανένα απολύτως ρίσκο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών και εξειδίκευση σε έρευνες συζυγικής απιστίας, σας βοηθάμε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, με αδιάσειστα τεκμήρια (αποδεικτικά στοιχεία).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ..

ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΤΕΣΤ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΥΖΥΓΟΥ

ΧΑΡΤΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ