ΑΡΧΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Για Ντετέκτιβ Πειραιάς τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών ΕΡΕΥΝΑ στον Πειραιά δραστηριοποιούνται στις ιδιωτικές έρευνες πάσης φύσεως από το 1988. Τα γραφεία μας στον Πειραιά εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες και τους δήμους με 24ωρη κάλυψη.

Γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΠΕΙΡΑΙΑ

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών ΠΕΙΡΑΙΑ erevna παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

  1. Καθημερινά από το 1989 ως και σήμερα (σχεδόν 30 χρόνια) διερευνούμε πολλές και διαφορετικές υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
  2. Ο επαγγελματισμός των στελεχών και των συνεργατών μας καθώς και η ειδίκευση μας σε θέματα τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών.
  3. Γενικότερα, φυσικά, παρακολούθησης και εντοπισμού με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα μας.
  4. Η συνεργασία μας με τους πελάτες μας διακρίνεται για την αξιοπιστία, την εχεμύθεια, την ασφάλεια, την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη. 
  5. Τα αποτελέσματα των υποθέσεων που διερευνούμε μας καθιέρωσαν ανάμεσα στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα Γραφεία Εμπιστευτικών Ερευνών στην Ελλάδα.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ με συνέπεια

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στις υπηρεσίες που απαιτούν έναν Ντετέκτιβ στον Πειραιά σημαντική είναι και η εξειδίκευσή μας σε θέματα παιδιών και εφήβων. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε υποθέσεις που αφορούν την χρήση ουσιών (ναρκωτικά), σεξουαλικής παρενόχλησης, σχολικής βίας, ενδοοικογενειακής βίας και εκφοβισμού.

 

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων:

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

 

Οι τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας είναι προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Παρόλο που διαθέτουμε χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν θυσιάζουμε καθόλου την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

 

Καλέστε μας 24 ώρες και ενημερώστε μας για τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσης, που σας ενδιαφέρει να μας αναθέσετε. Να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε και να παραμείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλες τις απόψεις σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 24 ΩΡΕΣ

Τηλ. κέντρο:               2103218888 (24 h)

Κιν. τηλ.:                     6932444425

E-mail:                         info@erevna.gr

 

Κεντρικά Γραφεία:    Φιλελλήνων 4, Αθήνα, T.K. 105 57

 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ erevna, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ erevna λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το αδιέξοδο, που έχετε περιέλθει και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε.

Έτσι κάθε υπόθεση για μας αποτελεί μία νέα πρόκληση, έναν νέο στόχο.

ντετέκτιβ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Ντετέκτιβ Αθήνα

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ

Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ντετέκτιβ Κηφισιά

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΗΦΙΣΙΑ

Γραφείο Ερευνών Αθήνα

Γραφείο Ερευνών Αθήνα

Ντετέκτιβ Γλυφάδα

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ντετέκτιβ Πάτρα

Γραφείο Ερευνών Πάτρα

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ο σωστός ιδιωτικός ερευνητής με διαδικασίες πιστοποιημένες και αποτελεσματικότητα. Είχα συστάσεις και πήγα. Ευχαριστημένος. Συστήνω σε γνωστούς μου ανεπιφύλακτα. Μπράβο στην οργάνωση και στο προσωπικό.

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ευχαριστώ πολύ.

Στο γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών "NTETEKTIB ΕΡΕΥΝΑ" χειρίστηκαν την υπόθεση μου με πολύ μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα, όπως τους το ζήτησα.

Εξαιρετικός κόσμος, χώρος υποδοχής, συμπεριφορά, εχεμύθεια κι αποτελεσματικότητα. Συνστήνω το Γραφείο ιδιωτικών ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" ανεπιφύλακτα.

ΧΑΡΤΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ