Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Πειραιάς


Για Ντετέκτιβ Πειραιάς τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών ΕΡΕΥΝΑ στον Πειραιά δραστηριοποιούνται στις ιδιωτικές έρευνες πάσης φύσεως από το 1988. Τα γραφεία μας στον Πειραιά εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες και τους δήμους με 24ωρη κάλυψη.

Γραφεία ιδιωτικών ερευνών ΠΕΙΡΑΙΑ

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών ΠΕΙΡΑΙΑ erevna παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

  1. Καθημερινά από το 1989 ως και σήμερα (σχεδόν 30 χρόνια) διερευνούμε πολλές και διαφορετικές υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
  2. Πρέπει να τονιστεί ο επαγγελματισμός των στελεχών και των συνεργατών μας καθώς και η ειδίκευση μας σε θέματα τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών.
  3. Γενικότερα, φυσικά, οι μέθοδοι παρακολούθησης και εντοπισμού με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα μας.
  4. Η συνεργασία μας με τους πελάτες μας διακρίνεται για την αξιοπιστία, την εχεμύθεια, την ασφάλεια, την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη.
  5. Τα αποτελέσματα των υποθέσεων που διερευνούμε μας καθιέρωσαν ανάμεσα στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα Γραφεία Εμπιστευτικών Ερευνών στην Ελλάδα.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ με συνέπεια

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στις υπηρεσίες που απαιτούν έναν Ντετέκτιβ στον Πειραιά σημαντική είναι και η εξειδίκευσή μας σε θέματα παιδιών και εφήβων. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε υποθέσεις που αφορούν την χρήση ουσιών (ναρκωτικά), σεξουαλικής παρενόχλησης, σχολικής βίας, ενδοοικογενειακής βίας και εκφοβισμού.

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων:

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Οι τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας είναι προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Παρόλο που διαθέτουμε χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν θυσιάζουμε καθόλου την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Καλέστε μας 24 ώρες και ενημερώστε μας για τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσης, που σας ενδιαφέρει να μας αναθέσετε. Να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε και να παραμείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλες τις απόψεις σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Συμβουλευτείτε μας τώρα (24 x 7)


Συμβουλευτείτε άμεσα την έμπειρη ομάδα ερευνητών μας για το θέμα που σας απασχολεί.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.