ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ • ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
Διαθέτουμε ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Γραφεία στην ΑΘΗΝΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΗΦΙΣΙΑ και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ. Τα γραφεία ντετέκτιβ στην Πάτρα ειδικεύονται σε ιδιωτικές έρευνες τόσο στη Πάτρα όσο και σε όλη την Πελοπόννησο.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ

(Διευκρίνιση: ντετέκτιβ είναι πρώην όρος. Νυν επίσημος όρος: γραφεία ιδιωτικών ερευνών)  ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ. Τα γραφεία ντετέκτιβ στην Πάτρα ειδικεύονται σε ιδιωτικές έρευνες Πάτρας όσο και σε όλη την Πελοπόννησο. 

Τα γραφεία μας στην Πάτρα βρίσκονται σε άμεση επαφή με τα υπόλοιπα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και με αντίστοιχα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού. Η σχέση εμπιστοσύνης και η άριστη επικοινωνία μεταξύ του πελάτη και του ιδιωτικού ερευνητή είναι για εμάς το Α και το Ω για την επιτυχή έκβαση κάθε υπόθεσης.

Σε εμάς μπορείτε να εμπιστευτείτε κάθε ζήτημα που σας απασχολεί, από τα αυστηρώς προσωπικά και οικονομικά μέχρι την ασφάλεια της επιχείρησής σας και τον έλεγχο του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείτε.

Κάθε πλάνο ενσωματώνεται στις ανάγκες σας, έτσι ώστε να έχετε στη διάθεσή σας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και αξιολογήσιμα ευρήματα. Με αυτό τον τρόπο, είμαστε βέβαιοι πως τα τεκμηριωμένα αποτελέσματα της έρευνάς μας θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το ζήτημα που σας απασχολεί.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" (πρώην ονομασία Γραφεία Ντετέκτιβ) με έδρα την Πάτρα, δραστηριοποιούνται στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας από το 1988.

Επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας στην Πάτρα. Εκεί οι ιδιωτικοί ερευνητές μας (ντετέκτιβ) θα σας λύσουν οποιαδήποτε απορία και θα σας προτείνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το πρόβλημά σας.

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων:

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΠΑΤΡΑ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΤΡΑ , ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΤΡΑ 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 24 ΩΡΕΣ / 7 ΗΜΕΡΕΣ

Κεντρικά Γραφεία: Αιόλου 100 & Σταδίου, Αθήνα, T.K. 105 64

Τηλ. κέντρο:  2103218888 24 ΩΡΕΣ
Κιν.  τηλ. :     6932444425

E-mail:              Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφεία σε:

Αθήνα   Θεσσαλονίκη

Πειραιά

Γλυφάδα

 

Βόλο, Λάρισα

Ρόδο, Ηράκλειο

Κηφισιά

 

Πάτρα

Back to top