ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ • ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ • ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ

Γραφεία στην ΑΘΗΝΑ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΗΦΙΣΙΑ και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Με ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
Διαθέτουμε ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τα γραφεία ντετέκτιβ στην Θεσσαλονίκη ειδικεύονται σε ιδιωτικές έρευνες τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε όλη τη Μακεδονία. (Διευκρίνιση: ντετέκτιβ είναι πρώην όρος. Νυν επίσημος όρος: γραφεία ιδιωτικών ερευνών)

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΩΣΤΑΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

Τα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε άμεση επαφή με τα υπόλοιπα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και με αντίστοιχα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού.

Η σχέση εμπιστοσύνης και η άριστη επικοινωνία μεταξύ του πελάτη και του ιδιωτικού ερευνητή είναι για εμάς το Α και το Ω για την επιτυχή έκβαση κάθε υπόθεσης.

Σε εμάς μπορείτε να εμπιστευτείτε κάθε ζήτημα που σας απασχολεί, από τα αυστηρώς προσωπικά και οικονομικά μέχρι την ασφάλεια της επιχείρησής σας και τον έλεγχο του ανθρώπινου δυναμικού που απασχολείτε.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κάθε πλάνο ενσωματώνεται στις ανάγκες σας, έτσι ώστε να έχετε στη διάθεσή σας όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και αξιολογήσιμα ευρήματα. Με αυτό τον τρόπο, είμαστε βέβαιοι πως τα τεκμηριωμένα αποτελέσματα της έρευνάς μας θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το ζήτημα που σας απασχολεί.

Τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" (πρώην ονομασία Γραφεία Ντετέκτιβ) με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούνται στο χώρο της ιδιωτικής έρευνας από το 1988.

Επισκεφθείτε μας στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη. Εκεί οι ιδιωτικοί ερευνητές μας (ντετέκτιβ) θα σας λύσουν οποιαδήποτε απορία και θα σας προτείνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για το πρόβλημά σας.

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων:

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις:

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 24 ΩΡΕΣ / 7 ΗΜΕΡΕΣ

Κεντρικά Γραφεία: Αιόλου 100 & Σταδίου, Αθήνα, T.K. 105 64

Τηλ. κέντρο:  2103218888 24 ΩΡΕΣ
Κιν.  τηλ. :     6932444425

E-mail:              Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφεία σε:

Αθήνα   Θεσσαλονίκη

Πειραιά

Γλυφάδα

 

Βόλο, Λάρισα

Ρόδο, Ηράκλειο

Κηφισιά

 

Πάτρα

Back to top