ΑΡΧΙΚΗ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Για Ντετέκτιβ Γλυφάδα, πρώην όρος, τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ", με έδρα την ΓΛΥΦΑΔΑ δραστηριοποιούνται στις ιδιωτικές έρευνες από το 1988. Τα γραφεία μας στην Γλυφάδα εξυπηρετούν τα Νότια Προάστια Αθηνών. Οι καλύτεροι Ιδιωτικοί Ερευνητές της Γλυφάδας και των Νοτίων Προαστίων!

 

Ο επαγγελματισμός των στελεχών και των συνεργατών μας καθώς και η ειδίκευση μας σε θέματα τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και γενικότερα παρακολούθησης και εντοπισμού με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα μας.

 

 

Σε μας οι υπηρεσίες διαπνέονται από αξιοπιστία ασφάλεια και εμπιστοσύνη Σημαντική επίσης είναι και η εξειδίκευσή μας σε θέματα παιδιών και εφήβων και η δυνατότητά μας να αναλαμβάνουμε υποθέσεις που αφορούν την χρήση ουσιών (ναρκωτικά), σεξουαλικής παρενόχλησης, σχολικής βίας, ενδοοικογενειακής βίας και εκφοβισμού.

 

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων:
 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΛΥΦΑΔΑ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΓΛΥΦΑΔΑ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις:
 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ , ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Οι τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας είναι προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Παρόλο που διαθέτουμε χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν θυσιάζουμε καθόλου την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.
 
Καλέστε μας 24 ώρες και ενημερώστε μας για τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσης, που σας ενδιαφέρει να μας αναθέσετε. Να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε και να παραμείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλες τις απόψεις σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.
 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 24 ΩΡΕΣ

Τηλ. κέντρο:               2103218888 (24 h)

Κιν. τηλ.:                     6932444425

E-mail:                         info@erevna.gr

 

Κεντρικά Γραφεία:    Φιλελλήνων 4, Αθήνα, T.K. 105 57

 

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ erevna, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Στα Γραφεία ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ erevna λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το αδιέξοδο, που έχετε περιέλθει και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε.

Έτσι κάθε υπόθεση για μας αποτελεί μία νέα πρόκληση, έναν νέο στόχο.

ντετέκτιβ

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

Ντετέκτιβ Αθήνα

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ

Ντετέκτιβ Θεσσαλονίκη

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ντετέκτιβ Κηφισιά

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΗΦΙΣΙΑ

Γραφείο Ερευνών Αθήνα

Γραφείο Ερευνών Αθήνα

Ντετέκτιβ Γλυφάδα

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΓΛΥΦΑΔΑ

Ντετέκτιβ Πάτρα

Γραφείο Ερευνών Πάτρα

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Ο σωστός ιδιωτικός ερευνητής με διαδικασίες πιστοποιημένες και αποτελεσματικότητα. Είχα συστάσεις και πήγα. Ευχαριστημένος. Συστήνω σε γνωστούς μου ανεπιφύλακτα. Μπράβο στην οργάνωση και στο προσωπικό.

Αποτελεσματικός και διακριτικός. Ευχαριστώ πολύ.

Στο γραφείο Ιδιωτικών Ερευνών "NTETEKTIB ΕΡΕΥΝΑ" χειρίστηκαν την υπόθεση μου με πολύ μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα, όπως τους το ζήτησα.

Εξαιρετικός κόσμος, χώρος υποδοχής, συμπεριφορά, εχεμύθεια κι αποτελεσματικότητα. Συνστήνω το Γραφείο ιδιωτικών ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ" ανεπιφύλακτα.

ΧΑΡΤΗΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ