Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών Αθήνα


ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ

Για ΝτετέκτιβΑθήνα, πρώην όρος, τα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών "ΕΡΕΥΝΑ", στην Αθήνα και Αττική δραστηριοποιούνται στις ιδιωτικές έρευνες από το 1988. Χάρη στον προηγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό και το επιτελείο έμπειρων συνεργατών που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την έρευνα ιδιωτικών και επαγγελματικών υποθέσεων που δεν αφορούν μόνο την Αθήνα αλλά όλη την Ελλάδα, ακόμη και το εξωτερικό.

Ο επαγγελματισμός των στελεχών και των συνεργατών μας καθώς και η ειδίκευση μας σε θέματα τηλεφωνίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών και γενικότερα παρακολούθησης και εντοπισμού με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας είναι το κλειδί για την αποτελεσματικότητα μας.

Σε μας οι υπηρεσίες διαπνέονται από αξιοπιστία ασφάλεια και εμπιστοσύνη Σημαντική επίσης είναι και η εξειδίκευσή μας σε θέματα παιδιών και εφήβων και η δυνατότητά μας να αναλαμβάνουμε υποθέσεις που αφορούν την χρήση ουσιών (ναρκωτικά), σεξουαλικής παρενόχλησης, σχολικής βίας, ενδοοικογενειακής βίας και εκφοβισμού.

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ, ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη, ο πελάτης θα αντιληφθεί ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια με έμπιστους ερευνητές και επαγγελματίες, που θα βοηθήσουν αποτελεσματικά.

  1. Πρώτο μας μέλημα είναι να ακούσουμε προσεκτικά τον άνθρωπο που μας εμπιστεύτηκε.
  2. Έτσι αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαίτερες ανάγκες του, αξιολογούμε τις δυσκολίες και ιδιαιτερότητες της υπόθεσης.
  3. Τέλος συλλέγουμε τις πληροφορίες εκείνες που θα συμβάλουν στην επιτυχία της έρευνας.

Σύμφωνα με τον ΝΟΜΟ 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων:

ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ή ΝΤΕΝΤΕΚΤΙΒ ΑΘΗΝΑ ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

αλλά αντί αυτών χρησιμοποιούνται πλέον οι νόμιμες εκφράσεις.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΘΗΝΑ , ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΑΘΗΝΑ

Οι τιμές και το κόστος των υπηρεσιών μας είναι προσαρμοσμένο στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Παρόλο που διαθέτουμε χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δεν θυσιάζουμε καθόλου την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.
Καλέστε μας 24 ώρες και ενημερώστε μας για τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της υπόθεσης, που σας ενδιαφέρει να μας αναθέσετε. Να είστε σίγουροι ότι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε και να παραμείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλες τις απόψεις σε όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ

Συμβουλευτείτε μας τώρα (24 x 7)


Συμβουλευτείτε άμεσα την έμπειρη ομάδα ερευνητών μας για το θέμα που σας απασχολεί.

Success! Your message has been sent to us.
Error! There was an error sending your message.